Un derbi per remuntar el vol i conservar el liderat | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc ha perdut el marge que tenia al capdavant de la classificació amb dues derrotes consecutives, però el derbi de demà davant del Sants (12h, Municipal del Guinardó) li ha de servir per recuperar confiança i estrenar-se a l’any 2018. Un partit de màxima expectació que es farà en directe per Betevé, i amb entrada gratuita.

El partit té molts al.licients, ja  que és un derbi davant del Sants, que vindrà extra motivat tot i que ja és oficialment equip de Tercera Divisió. L’equip de Tito Lossio juga sense pressió i això es demostra al camp, i ara mateix és quart amb 33 punts. El Martinenc es manté líder amb 35 punts, els mateixos que el San Cristòbal, i un més que el Viladecans.

Miguel López segueix tenint la baixa important d’Alabau i Campos per aquest duel, que s’ha convertit en capital pel conjunt del Guinardó. El Martinenc vol enlairar-se definitivament i deixar enrere les dues últimes ensopegades.

El suport de l’afició serà un cop més clau per tirar endavant i mirar de seguir com a ferms líders del grup  2 de Primera Catalana.

Som Martinenc.


Back To Top