Tres reforços per al tram final de curs del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club anuncia aquest divendres l’arribada de tres reforços per a la plantilla del primer equip masculí de futbol del Martinenc, que s’incorporen per disputar la segona meitat del curs 2020/2021. Es tracta de Víctor Mbuku, Max Magatt i Óscar Casado ‘Chipi’. Tots tres s’entrenen amb l’equip des d’aquests darrers dies.

Victor Mbuku (Barcelona, 21 d’octubre de 1995), de 25 anys, és un defensa central arrelat a Sant Boi de Llobregat i a diversos dels seus equips de futbol. En etapa formativa va passar per la PB Cinc Roses, el Santboià, el Casablanca i el Vinyets-Molí Vell. En aquest darrer equip santboianenc va debutar com a amateur, amb ascens a Tercera Catalana. Ha passat també pel Vilanova, en una breu etapa a Primera Catalana, l’Olesa, un pas fugaç per la Guineueta i per incompatibilitat laboral va retornar a clubs més propers, per no deixar la pràctica esportiva, com el Casablanca i el Ciutat Cooperativa, els dos de Sant Boi. Un cop reenganxat al ritme competitiu va retornar a Segona Catalana per jugar a l’Atlètic Prat Delta, primer, i al Marianao Poblet, club en què estava en plantilla ara des de 2019.

Víctor Mbuku, amb el Marianao Poblet | Federico Hete

Max Magatt (Nouakchott, Mauritània, 18 de març de 1998), és un atacant (pot actuar de davanter centre o d’extrem) maurità de 23 anys. Va arribar a Catalunya fa una dècada, instal·lant-se a Igualada. Al futbol base va passar pel Nàstic Manresa, a Nacional Juvenil, i pel Sant Andreu de Divisió d’Honor. Feia el salt com a amateur al Martorell, a Primera Catalana, per jugar després amb la Unificación Bellvitge.

Max Magatt, en un partit amb el Nàstic Manresa | Cedida

Óscar Casado ‘Chipi’ (Ripollet, 7 de desembre de 1992) és un extrem de 28 anys que pot actuar a les dues bandes, així com ser utilitzat com a mitja punta o davanter centre. Clarament arrelat al futbol vallesà, tota la seva etapa formativa la va passar al Mercantil, a Sabadell. Va debutar com a amateur a la mateixa ciutat, al Sabadell B, per passar després pel Sant Quirze, el Mollet, el Manresa o el Masnou. Retornava al Mollet que ascendia de retorn a Primera Catalana i aquest últim curs el començava al Ripollet, de Segona Catalana, la seva localitat natal.

Chipi, en un partit amb el Mollet | Cedida

Amb l’arribada d’aquests tres reforços, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta amb vint-i-quatre jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano i Alberto Arnalot
Defenses: Adri Pulido, Karim Al Qarut, Adri García, Edu García, Martí Tàpia, Alberto Sánchez i Victor Mbuku
Migcampistes: Ricardo Tinoco, Marçal Lladó, Rafel Roger, Gerard Tejedor ‘Gueri’ i Pau Otero
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, José V. Molina ‘Josevi’, Víctor Muñoz, Gerard del Río, Eric Zárate, Roland Garrós, Kilian Vicente, Max Magatt i Óscar Casado ‘Chipi’

En els propers dies i setmanes comunicarem les novetats que puguin produir-se pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top