Tornar al camí de la victoria davant del Farners | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc espera tornar al camí de la victòria davant del Futbol Farners, després de tres partits consecutius sense guanyar. El gol torna al Guinardó, i els davanters Ferran Alabau i Roland Garros estan, per fi, a disposició del tècnic Miguel López. Diumenge a les 12 hores, cita al Municipal del Guinardó.

Dos empats i una derrota és el balanç del Martinenc en els darrers tres partits, insuficient per tal de recuperar terreny perdut. La dinàmica ha de canviar aquest diumenge al Municipal del Guinardó contra el Farners, un rival que només es troba a dos punts a la classificació.

La gran novetat serà que Miguel López podrà comptar amb dos davanters que han estat sancionats durant molt temps. Primer li van caure quatre partits a Ferran Alabau, i quan aquest acabava la seva sanció Roland Garros també va ser sancionat amb quatre partits. El gol és una de les assignatures pendents aquest any del Martinenc, que només ha pogut marcar 22 gols fins al moment.

Per contra, el club ha donat la baixa aquesta setmana tres jugadors de l’entitat. El porter Espinet i els migcampistes Hugo i Quiles. Molta sort en el futur i gràcies per defensar la samarreta del Martinenc!

El partit de diumenge contra el Farners ha de suposar un canvi de tendència per començar a mirar amb més optimisme aquesta segona volta.

Som Martinenc


Back To Top