Torna el futbol, torna la Primera Catalana, torna el Guinardó, torna el Martinenc! | FC Martinenc
skip to Main Content

S’han acabat les vacances de Nadal i el FC Martinenc estrena l’any 2016 amb un partit molt interessant davant del CF Lloret al Municipal del Guinardó a les 12 hores. Prèviament, els socis i sòcies estan convocats a les 09:00h a l’Assemblea General Ordinària del club.

El Martinenc d’Agustín Vacas va tancar l’any 2015 de la mateixa manera posible, amb quatre victòries consecutives que van deixar a l’equip a només un punt del liderat que en aquests moments ostenta l’Horta.

L’equip ha deixat enrere un inici amb dificultats d’adaptació a la categoria i al nou bloc format però el tècnic Agustín Vacas sembla haver trobat la fòrmula del bon camí. El rival será el CF Lloret, l’equip que ha empatat més partits en tota la lliga (fins a 8 partits).

Aquest factor fa que el Lloret sigui un equip molt difícil de batre, tot i la seva precària situació a la classificació, catorzè amb 17 punts. Avui en dia l’empat no et permet fer un salt qualitatiu  i és vital sumar de tres en tres.

El Martinenc voldrà allargar la seva extraordinària ratxa a casa, on només ha cedit un empat, i seguir acostant-se a les primeres posicions.

El tècnic Agustín Vacas tindrà tot l’equip a la seva disposició a excepció del lesionat Roger, i del central Ruben, que ha causat baixa.  La principal alta és el retorn del davanter Sergi Arranz, pitxitxi del grup 1 de Primera Catalana i màxima referència ofensiva del Martinenc, després de recuperar-se de la seva lesió.

L’any 2016 és un bon moment per reenganxar-se al Martinenc, així que cal omplir el Guinardó!

Som Martinenc


Back To Top