Sortida decisiva a Sant Carles de la Ràpita en la lluita per seguir aspirant a tot | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc té aquest diumenge a les 12h a Sant Carles de la Ràpita una de les sortides més complicades de la temporada, contra la Rapitenca, quan només resten 5 partits de lliga i l’equip es troba en segona posició.

El conjunt del Guinardó segueix obtenint grans resultats en aquestes darreres jornades, just en el moment en que es decideix la lliga, i ja acumula 8 partits sense perdre. Tot i això, la concentració de l’equip per diumenge haurà de ser total ja que la Rapitenca ha demostrat darrerament que pot superar a qualsevol -com ja va fer amb l’Almacelles-.

El Martinenc segueix amb baixes molt importants a la davantera, ja que Roland Garros i Javi Sánchez encara no s’han recuperat de les seves respectives lesions. El lateral Campos també està lesionat.

Tot i les baixes l’equip de Miguel López buscarà mostrar de nou la seva solidesa defensiva – és l’equip menys golejat de la categoria- i aprofitar les seves ocasions. De fet en els darrers dos partits s’han marcat dos gols i s’han aconseguit 6 punts. Màxima rendibilitat.

Serà una jornada clau on tots els equips implicats en la part alta hauran d’afrontar partits complicats. El primer és el primer i el Martinenc centrar-se en l’objectiu de guanyar a la Rapitenca.

Som Martinenc!

Back To Top