Set futbolistes no continuaran al Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Martinenc anuncia aquest divendres els noms de set futbolistes que no seguiran a la disciplina vermella el proper curs 2020/2021.

Es tracta de Marc Ahufinger, Ivan García, Javi Iglesias, Gabri Padrós, Jan Lladó, Carles Güell i Joan Vendrell.

Marc Ahufinger va arribar al Club l’estiu de 2019. Va debutar el 2 d’agost de l’any passat, en partit de Copa Catalunya davant l’Espanyol B, i tanca etapa al Martinenc després d’haver disputat 21 partits oficials, anotant 4 gols, entre els quals destaca el gol guanyador al camp del Tàrrega (1-2).

Iván García també es va incorporar a l’equip l’estiu de 2019. Va debutar en l’estrena de la lliga, el 8 de setembre contra el Tàrrega. Ha disputat 21 partits oficials i ha anotat 7 gols, sent el màxim golejador de l’equip aquest curs.

Javi Iglesias tanca una etapa de dues temporades al Guinardó. Va arribar al Martinenc l’hivern de 2019, amb debut el 3 de febrer, en l’últim curs a Tercera de l’equip, i hi ha continuat aquest últim curs, sent el segon capità del primer equip. En total ha disputat 25 partits oficials amb els vermells.

Gabri Padrós vivia des de l’estiu de l’any passat una segona etapa al Club, amb qui va debutar el 13 de març de 2016. Aquest curs ha participat en 6 partits, i deixa el Martinenc havent-hi disputat 18 duels oficials.

Jan Lladó va arribar al Martinenc l’estiu de 2019, va debutar el 2 d’agost en partit de Copa Catalunya. En aquest curs al Guinardó l’atacant vallesà ha participat en 15 partits oficials, amb un gol marcat.

Carles Güell també ha disputat una temporada al Club, amb estrena el 2 d’agost de 2019 i un curs en què participat en tots els partits, amb un total de 24 duels oficials.

Joan Vendrell aterrava al Guinardó fa un any. En un curs al Martinenc ha jugat 23 partits, amb 3 gols marcats.

El Club aprofita aquesta comunicació per agrair a tots ells la seva entrega en la defensa dels colors del Martinenc, així com en la seva representació del Club dins i fora del camp. A més, els desitgem a tots ells molta sort i molts encerts en el seu futur.

#SomMartinenc


Back To Top