Roland-Alabau, una parella sinònim d'èxit | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’un inici de lliga no gaire reeixit, el Martinenc s’ha trobat de cop en la part alta de la taula, amb sis punts i a un sol punt del líder, l’Almacelles. La impugnació del partit contra el Sants i una remuntada en el tram final contra el Balaguer han permès al conjunt de Miguel López situar-se en una zona de privilegi. El retorn de la parella Roland-Alabau és l’altra gran notícia positiva d’aquesta setmana.

Després de dos partits sense marcar, no és cap casualitat que els primers de la temporada fossin obra de Roland Garrós i Alabau, la parella atacant que tantes alegries va donar a la parròquia vermella la temporada passada. I és que en les dues primeres jornades, l’equip va trobar a faltar la compenetració d’aquest duo, que l’any passat es van fer un fart de fer gols quan van jugar plegats. I és que a banda de les sensacions, les estadístiques també indiquen que amb ells dos és quan l’equip millor funciona.

Sense comptar el partit de diumenge passat a Balaguer, la temporada passada Roland Garrós (14 gols) i Ferran Alabau (5 gols) van coincidir en 14 partits de lliga amb uns números espectaculars: 10 victòries, 1 empat i tan sols 3 derrotes. El problema va ser que entre sancions, lesions i que tots dos van arribar a l’equip amb la temporada ja començada no van poder a jugar de manera regular fins a la segona volta.

Enguany, amb la parella compenetrada ja des de l’inici i amb els bons reforços que ha fet l’equip en la parcel·la ofensiva, les expectatives són més altes que mai. Els últims minuts a Balaguer en són una bona mostra.

Som Martinenc!


Back To Top