Ricardo Tinoco, l'onzè fitxatge | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica l’onzena incorporació al primer equip per a la nova temporada 2019/2020.

Es tracta de Ricardo Tinoco, migcampista viladecanenc de 20 anys que ha jugat aquest últim curs, el seu primer com a amateur, al Sant Ildefons, amb qui ha disputat 18 partits de lliga.

Ricardo Tinoco (Barcelona, 26 de febrer de 1999), arrelat a Viladecans, va començar a jugar a futbol a la base del Gavà, tot just amb 4 anys. Després d’una dècada al club gavanenc va passar per la Uni Bellvitge abans de tornar al Gavà i arribar al Marianao Poblet, sent cadet de segon any. Amb el conjunt de Sant Boi de Llobregat es va estrenar com a juvenil, el 2015. En edat juvenil va passar també pel Badalona (temporada 2016/2017) per tornar a la Unificación Bellvitge, en un últim curs de futbol base en què acabava al Sant Ildefons. L’any passat passava del juvenil del Sani al primer equip, amb qui ha disputat 18 partits al grup 2 de Primera Catalana aquesta última temporada. Primer any de futbol amateur i primers cursos a la universitat: Tinoco cursa els estudis d’Administració i direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra.

Ricardo Tinoco, l’onzè fitxatge | FCM

Després d’anunciar l’arribada de Xavi Morón com a director esportiu, la de Javi Gómez com a nou entrenador, les dues primeres renovacions i els onze primers fitxatges, hi ha tretze futbolistes confirmats de la plantilla amb què el Martinenc afrontarà la temporada de retorn a Primera Catalana.

 

Martinenc 2019/2020

Porters: Víctor Cócera
Defenses: Javi Iglesias, Edu García, Adri García, Marc Ahufinger, Adri Pulido i Karim Al Qarut
Migcampistes: Iván García, Carles Güell, Edgar Moragas i Ricardo Tinoco
Davanters: Joel Martínez i Joan Vendrell

En els propers dies i setmanes s’aniran anunciant la resta de les incorporacions que configuraran el gruix de la plantilla, així com els noms del cos tècnic, format ara mateix per l’entrenador, Javi Gómez; el seu segon, Danilo Liesegang, i l’’scouter’, Carlos Camacho.

#SomMartinenc

Back To Top