Reubicació dels espais d'entrenament amb l'inici de les obres al Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

Arran de les obres de profunda renovació de la gespa -que inclourà una revisió prèvia del subsòl-, de la graderia de la banda de mar i del sistema de rec, que s’iniciaran el 2 de maig, alguns dels entrenaments de la base del Futbol Club Martinenc seran reubicats en altres espais propis del Club, o propers a les instal·lacions del Guinardó, per evitar així trencar les rutines diàries i les agendes de les famílies.

L’afectació, que implicarà poc més d’un mes, implicarà diversos espais propers del barri, amb qui ja treballa el Martinenc habitualment, per reubicar els entrenaments de la base.

Els entrenaments del futbol formatiu es dividiran entre les continuïtats que es puguin produir en els camps del Guinardó que continuaran actius -el de futbol 7 i el camp del centenari-, i pel que fa a tots els que s’hagin de traslladar el Club intentarà mantenir al màxim els dies i les franges d’entrenament ja establertes, per no trastocar les rutines de les famílies ja definides durant tot el curs.

Aquests canvis afectaran principalment el mes de maig, ja que a principis de juny els entrenaments, com és habitual, disminueixen i serà el torn de les proves d’accés.

Les coordinacions esportives corresponents informaran degudament les famílies.

Des d’aquesta nota agraïm la comprensió a les famílies per totes les molèsties que els canvis puguin ocasionar durant el temps en què no disposem del camp del Guinardó. Desitgem, tots i totes, poder tornar a competir a casa, amb la nova gespa i les millores que durant tants i tants anys hem esperat, ben aviat.

#SomMartinenc


Back To Top