Així ha estat la pretemporada del primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc tanca una pretemporada de sis setmanes (en dues tandes de tres, separades per una aturada de nou dies a mitjan agost) en què ha disputat 540 minuts de joc (90 dels quals ja van ser en partit oficial), amb un total de vuit partits disputats (quatre dels quals a 45′) i un balanç prou satisfactori: dues victòries, quatre empats i dues derrotes. Un balanç plenament anecdòtic si tenim en compte el rerefons de preparació d’aquest darrer mes i mig i el fet que, en el cas dels vermells més accentuat, tocava conjuntar un bloc ple de novetats. S’han anotat 7 gols per 9 dianes encaixades. Han anotat un gol cinc futbolistes de la plantilla (Jan Lladó, Bernat Gargallo, Carles Güell, Joan Vendrell i Eric Simó) i dues dianes van ser en pròpia porteria dels conjunts rivals, les d’Steven, de l’Hospitalet, i Lucas, del Terrassa).

A Can Buxeres l’equip s’enfrontava al Júpiter | FCM

A la pretemporada l’equip ha participat en dos tornejos: l’Històrics, en què va ser semifinalista (una victòria i dos empats) i el Paco Gil de Can Buxeres, en què l’equip finalitzava tercer (empat i derrota). I també en aquestes setmnes de preparació s’ha viscut el primer duel oficial, amb la derrota a casa contra tot un Segona B, l’Espanyol B, en l’estrena de la Copa Catalunya (0-3).

Ha estat un estiu de novetats, unes setmanes de preparació per al que arriba ara: l’inici de la lliga, diumenge vinent, 8 de setembre, al Municipal del Guinardó davant del Tàrrega.

El repàs de la pretemporada, partit a partit:

Dijous 1 d’agost, 18h i 20h – Torneig d’Històrics, grup 4 (partits de 45′)
FCM 0-0 Granollers
L’Hospitalet 1-2 FCM (Lladó -p- i Steven -pp-)

Divendres 2 d’agost, 20h – Copa Catalunya, Primera eliminatòria
FCM 0-3 Espanyol B

Dissabte 3 d’agost, 18.30h – Torneig d’Històrics, semifinal (ja a 90′)
Terrassa 1-1 (4-2p) FCM (Lucas -pp-)

Dimecres 21 d’agost, 20.30h
Vilafranca 1-1 FCM (Bernat Gargallo)

Dissabte 24 d’agost, 19.30h
FCM 3-2 Argentona (Carles Güell -p-, Joan Vendrell i Eric Simó)

Dissabte, 31 d’agost, 19h – Torneig Paco Gil, triangular (partits de 45′)
FCM 0-1 Júpiter
Can Buxeres 0-0 FCM

 

#SomMartinenc


Back To Top