Renovacions al primer equip masculí per al nou curs | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica en aquest article les renovacions al primer equip masculí per a la nova temporada 2021/2022.

Els jugadors renovats fins ara són Alberto Sánchez, Joel Martínez, Adrián Canelada, Gerard del Río, Roy Zambrano i Víctor Rodríguez.

Alberto Sánchez (Terrassa, 2000) arribava al Guinardó l’estiu del 2019. Aviat es convertia en un habitual a la línia defensiva i l’estiu següent retornava a jugar amb el Martinenc, cedit pel Terrassa, per disputar més minuts encara. Si el primer curs disputava 11 duels, aquesta última temporada ha jugat 15, per a un total de 26 partits des que és vermell.

Alberto continuarà al Guinardó un curs més | Dani Falcon – FCM

Joel Martínez (Barcelona, 1989) és un emblema del Futbol Club Martinenc. El capità iniciarà la seva vuitena temporada al Guinardó, on va arribar per primer cop el 2010 -hi ha estat en dues etapes-. Aquest mes de maig Joel arribava a una xifra rodona, els 200 partits oficials com a vermell. Aquesta temporada ha disputat 17 partits (tots menys un) i ha anotat 7 gols. Les seves xifres globals són espectaculars: 203 partits de vermell, amb 55 dianes marcades.

Adrián Canelada (Santa Coloma de Gramenet, 1994) iniciarà aquest estiu la tercera temporada al Martinenc. Va arribar al Club el 2019 i des de llavors s’ha convertit en un habitual a les alineacions, convertint-se en referent al camp i al vestidor: forma part del grup de capitans del primer equip masculí des del seu primer curs. Aquest curs ha jugat 17 partits (tots menys un) i acumula en dos cursos 39 partits de vermell, amb 3 gols marcats.

Gerard del Río (Barcelona, 2000) va arribar al Martinenc el curs passat, després del seu pas pel San Cristóbal. Del Río iniciarà la segona temporada al Club, per tant, després d’un primer any en què ha participat en totes les jornades. Ha jugat 18 partits i ha marcat 3 gols en el seu primer curs al Guinardó.

Royner ‘Roy’ Zambrano (Caracas, 1991) continuarà a la primera plantilla. Serà la seva segona temporada al primer equip, si bé serà el quart curs al Club, al qual va arribar el 2018, des de la seva Veneçuela natal. Aquesta temporada ha debutat amb el primer equip, defensant la porteria vermella en 4 partits.

Víctor Rodríguez (Barcelona, 1989) va ser l’últim a aterrar a la plantilla del Martinenc del curs passat. El defensa central s’incorporava al Club a mitjans de maig, per disputar les últimes jornades de lliga. Va acabar jugant-ho tot i anotant dos gols, els dos de cap, i en els dos partits que va disputar al Municipal del Guinardó. En total, 4 partits disputats i 2 gols marcats.

Els propers dies anirem comunicant més novetats a la plantilla del primer equip masculí per a la propera temporada.

#SomMartinenc


Back To Top