A recuperar el terreny perdut a Avià | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc vol sumar demà dissabte a les 16 hores la seva primera victòria del 2016 a Avià, contra un rival directe a la zona alta de la classificació. L’equip segueix a tres punts del liderat i guanyar al Municipal Alfons Gonfaus pot ser fonamental.

L’inici de 2016 no va ser el somiat amb una derrota al Guinardó contra el Lloret (2-4), tot i que l’equip va lluitar fins al final per l’empat. Fruit d’aquesta derrota el Martinenc s’ha entrenat aquesta setmana amb la màxima motivació per tal de donar a l’afició un nou triomf.

L’Avià será un rival molt complicat ja que actualment té els mateixos punts que el Martinenc -27 punts- i ha alternat bons partits a casa (victòria contra el líder Vilassar) amb desfetes com en els partits contra el Mollet o l’Andorra.

El tècnic Agustín Vacas podrà comptar amb tots els jugadors disponibles ja que no hi ha ni lesionats ni sancionats. Així doncs, l’equip es desplaçarà demà dissabte amb la màxima il·lusió per sumar els tres punts i seguir mirant amb optimisme l’objectiu de les dues primeres places.

Som Martinenc!


Back To Top