Raúl Martínez, reforç per a la banda esquerra | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimecres una nova incorporació al primer equip masculí del Martinenc. Es tracta del carriler esquerrà Raúl Martínez, de 20 anys, que arriba procedent del Banyoles.

Raúl Martínez (Palamós, 6 de juliol de 2002), arrelat a Santa Coloma de Farners i ara vivint a Barcelona, va començar a jugar a futbol al Palamós, passant després pel futbol base del Girona, fins al cadet A, i pel Llagostera i l’Olot. Al conjunt olotí arribava a estar en dinàmica d’entrenaments amb el primer equip un curs a Segona B. L’etapa de juvenil la completava a la Damm, a Lliga Nacional, i a l’Europa, a la Divisió d’Honor. El curs 2021/2022 debutava com a amateur al Peralada, de Tercera Divisió, amb 12 partits disputats i un gol marcat. A l’estiu fitxava pel Banyoles, amb qui aquesta temporada ha disputat quatre partits amb els banyolins, amb qui ha estat en dinàmica de plantilla durant les primeres set jornades.

Raúl Martínez és en dinàmica de primer equip des d’aquest dimarts, i podria estar disponible ja per al proper partit, diumenge 11 de desembre davant el Rubí.

Amb el fitxatge de Raúl Martínez, i un cop conegudes tres marxes durant el primer tram de curs, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de 20 jugadors:

Porters: Roy Zambrano i Arturo Picaseño
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol, Cristian Fabregat, Adrián Navarro ‘Picolo’, Natan Silva, Iván Romano, David Nogales i Raúl Martínez
Migcampistes: Luis Gaudioso, Edgar Tejada, Ali Tanoughat, Alseny Barrie, Uri Puigbó i Osama Dellal
Davanters: Dani Suárez, Juanlu Estévez, Jan López i Víctor Fabián

La plantilla queda actualitzada, ja en el primer terç del curs a Primera Catalana; si sorgissin nous moviments els comunicaríem degudament.

#SomMartinenc


Back To Top