Rafel Roger, últim fitxatge per al Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica la divuitena incorporació al primer equip per a la nova temporada 2019/2020, amb què dona per definida la plantilla, a tres setmanes vista d’iniciar la temporada, llevat que aparegui alguna opció que sigui interessant per als tècnics.

Es tracta de Rafel Roger, migcampista ripollès que ha jugat les dues darreres temporades -les seves primeres com a amateur- al Sant Ildefons, a les ordres del nou tècnic del Martinenc, Javi Gómez. Roger s’incorporarà als entrenaments de l’equip aquest dilluns 19 d’agost, quan la plantilla inicia la segona meitat de la pretemporada.

Rafel Roger (Sant Joan de les Abadesses, 23 de febrer de 1998) s’iniciava al món del futbol a l’equip de la seva vila, l’Abadessenc, per passar després pel futbol base de l’Olot, del Manlleu (tres temporades) i finalitzar la seva etapa formativa al Júpiter, amb qui disputava l’últim any de juvenil el curs 2016/2017. Al Sant Ildefons debutava com a amateur, i al conjunt cornellanenc ha disputat les dues darreres temporades. A l’última ha estat un fix als plans del tècnic Javi Gómez: ha disputat 31 partits, amb 4 gols anotats.

Rafel Roger, el vintè a la plantilla | FCM

Com dèiem d’inici, amb l’arribada de Rafel Roger la direcció esportiva dona per tancada la plantilla, llevat d’alguna opció interessant per als tècnics que pugui sorgir les properes setmanes. Ha estat un estiu de molta feina als despatxos, des que al maig s’incorporava al Club Xavi Morón com a director esportiu. A principi de juny anunciàvem l’arribada de Javi Gómez com a nou entrenador i les dues renovacions que es produïen a la plantilla, a les quals han seguit els divuit fitxatges anunciats. La plantilla, per tant, compta ara amb vint futbolistes confirmats per afrontar la temporada de retorn a Primera Catalana.

Martinenc 2019/2020

Porters: Víctor Cócera i Gabri Padrós
Defenses: Javi Iglesias, Edu García, Adri García, Marc Ahufinger, Adri Pulido, Karim Al Qarut i Rubén Cruz ‘Rubi’
Migcampistes: Iván García, Carles Güell, Edgar Moragas, Ricardo Tinoco i Rafel Roger
Davanters: Joel Martínez, Joan Vendrell, Jan Lladó, Adrián Canelada, Ferran Alabau i Marc Samper

 

#SomMartinenc


Back To Top