Que no afecti el darrer partit | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de la dura ensopegada en el derbi contra l’Horta, el Martinenc es desplaçarà a Manresa per enfrontar-se a un equip en alça però que es troba en plena lluita per la permanència. El perill pels del Guinardó seria desconectar-se i deixar-se anar, perquè els del Bages, que no estan passant una temporada gaire fàcil, s’hi juguen la vida hi aniran a per totes.

És ben cert que els de Miguel López ara es troben força lluny de les primeres dues posicions (12 punts), però també ho és que en els darrers dos mesos l’equip s’estava mostrant molt sòlid i havia trobat en el joc directe sobre Alabau i Roland una gran via per fer mal als rivals. Aquest és el camí que ha de seguir l’equip quan encara queden vuit jornades per acabar la lliga.

Per a aquest partit, el tècnic Miguel López comptarà amb tots els seus jugadors disponibles per al duel al Nou Congost. El rival, que ara l’entrena Albert Garcia després d’un parell de canvis a la banqueta al llarg del curs, es troba en posicions de descens –el 14è del grup 1 té pitjors números que el del grup 2–, però fa tres partits que no coneix la derrota, amb dues victòries i un empat. De fet, els manresans no encaixen un gol des de fa quatre enfrontaments, quan van caure a casa contra el Vic per 0-2.

Serà, doncs, una bona pedra de toc per veure si el Martinenc ha aconseguit passar pàgina de la darrera ensopegada en la lliga.

Som Martinenc!


Back To Top