Primeres renovacions al primer equip masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest divendres les primeres renovacions del primer equip per a la temporada 2020/2021.

Són els primers quatre futbolistes confirmats per defensar els colors del Club el curs vinent. Es tracta de Víctor Cócera, Adrián Canelada, Ricardo Tinoco i Adri Pulido.

Víctor Cócera (Barcelona, 1993) viurà la segona temporada al Club, al qual va arribar procedent del Júpiter el 2019. En el seu primer curs al Martinenc, el porter barceloní ha disputat 19 partits oficials, un de Copa Catalunya i 18 de lliga, sent el tercer porter menys golejat del grup 2 de Primera Catalana. Ha estat, a més, tercer capità de la plantilla.

Adrián Canelada (Santa Coloma de Gramenet, 1994) també disputarà la segona temporada com a jugador vermell, després d’aterrar al Guinardó el 2019 procedent del Vista Alegre. Al seu primer curs el colomenc ha estat un habitual als onzes de Javi Gómez: 23 partits oficials disputats (de 24 possibles), amb 3 gols marcats, i sent el segon jugador amb més minuts de la plantilla.

Ricardo Tinoco (Barcelona, 1999) jugarà la seva segona temporada al Club, al qual va arribar procedent del Sant Ildefons el 2019. En el seu debut al Guinardó ha disputat 18 partits oficials.

Adrià Pulido (Barcelona, 1997) també viurà la segona temporada al Martinenc, després d’arribar-hi el 2019 procedent del Sant Ildefons. En el seu primer curs al Guinardó ha disputat 17 partits oficials i ha marcat 2 gols.

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol. Aprofitem aquest anunci de renovacions per desitjar que la família del Martinenc estigui passant de la millor manera possible aquests dies tan estranys i enviem, un cop més, tota la força a aquells que han patit de prop els estralls de la pandèmia.

#SomMartinenc

 


Back To Top