Renovacions al primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica dues continuïtats al primer equip per a la nova temporada 2019/2020, que suposen els dos primers noms de la plantilla del curs vinent. Els següents futbolistes renoven amb el Martinenc i continuaran defensant la samarreta vermella un any més:

Javi Iglesias iniciarà a l’estiu la segona temporada al Club. Va arribar al Martinenc al gener, i va debutar amb l’equip el 3 de febrer al camp del San Cristóbal.

Joel Martínez iniciarà la seva sisena temporada al Guinardó, la segona de la segona etapa. Va cobrir una primera etapa de quatre temporada culminades amb l’ascens a Tercera de 2014. L’estiu de 2018 iniciava la segona etapa al Club, i aquest curs ha anotat 5 dianes.

 

Javi Iglesias continuarà al Martinenc | FCM

Joel Martínez renova un any més | FCM

Després d’anunciar l’arribada de Xavi Morón com a director esportiu i de Javi Gómez com a nou entrenador, les dues renovacions són el punt de partida de la nova plantilla amb què el Martinenc afrontarà la temporada de retorn a Primera Catalana.

En les properes setmanes s’aniran anunciant les incorporacions que configuraran el gruix de la plantilla, així com els noms del cos tècnic, format ara mateix per l’entrenador, Javi Gómez; el seu segon, Danilo Liesegang, i l’’scouter’, Carlos Camacho.

#SomMartinenc


Back To Top