El Martinenc, reforçat, davant el repte d’assolir 8 triomfs consecutius | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc haurà de tornar a multiplicar-se per aconseguir l’objectiu d’assolir 8 victòries consecutives. Per simple estadística, una punxada està cada cop més aprop, però els del Guinardó volen allargar aquesta meravellosa ratxa el màxim número de partits possibles. El rival serà el Vista Alegre, que ja en la primera volta va superar el Martinenc a Castelldefels.

La direcció esportiva ha donat, a més, un impuls a un equip amb el millor rendiment possible aquest any 2020, amb un total de 7 victòries en 7 partits disputats i la moral pels núvols. De fet, l’equip es troba a només tres punts de la posició de promoció d’ascens, que ara ocupa el Santboià, i que precisament s’enfronta al tercer classificat, el Valls.

El migcampista Marçal Lladó i el davanter Ferran Tacón són uns fitxatges de luxe per aconseguir l’objectiu de seguir acumular victòries. Tots dos ja estaran disponibles per l’entrenador Javi Gómez, que ara tindrà més variables a la seva plantilla.

Per contra, un dels jugadors més en forma i destacats de l’equip, un dels capitans Adri Garcia, serà baixa pel dolorós cop que va rebre a les costelles en la victòria contra el Can Vidalet.

El Vista Alegre és novè, amb 31 punts, a la zona tranquil·la de la classificació i amb els deures ben encarrilats. Sense cap pressió i amb bons elements a la seva plantilla, buscarà tornar a imposar-se al Martinenc.

L’ajuda de l’afició, que definitivament en aquest 2020 s’ha tornat a enganxar a l’equip, serà clau per sumar tres punts més al Guinardó.

#SomMartinenc


Back To Top