No val a badar contra el Valls | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc, després de deixar-se punts en els dos darrers partits de lliga, no pot cedir més terreny davant d’un rival, la UE Valls, molt necessitat i que encara no sap que és guanyar aquesta temporada. L’equip del Guinardó vol tornar al camí del triomf davant de l’afició (Municipal del Guinardó  – 12 hores).

La derrota contra el Vista Alegre a Castelldefels en el darrer partit de lliga ha de servir d’estímul perque el FC Martinenc afronti el partit de demà contra la UE Valls amb màxima concentració i ganes de treure’s el mal sabor de boca dels dos darrers duels on no s’ha pogut aconseguir els tres punts.

El tècnic Javi Gómez tindrà la baixa de dos jugadors que han estat imprescindibles en aquests primers sis partits de competició, el capità Adri Garcia, que està sancionat, i el migcampista Rafel, lesionat. Per tant, un cop més es veuran novetats en l’onze inicial dels vermells.

El Valls no ha començat bé la temporada en el seu retorn a Primera Catalana, i tot i que ha puntuat en 4 dels 6 partits disputats encara no ha estat capaç de guanyar. Això sí, els 4 empats que porta demostren que és un equip difícil de batre.

El Martinenc no vol despenjar-se més en aquestes primeres jornades i sortirà, com sempre, a per totes en aquest nou duel al Municipal del Guinardó.

Els socis i sòcies de la UE Valls podran accedir al camp pagant una entrada de 5 euros (mostrant el carnet), gràcies a l’acord de preus populars vigent entre els dos clubs.

#SomMartinenc

 


Back To Top