El Martinenc inicia la segona volta amb màxima ambició en un difícil desplaçament a Tàrrega | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc té un duel molt complicat per iniciar la segona volta al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega (16:30h), davant un rival al que va superar a la primera volta per un ajustat 1-0 al Guinardó. Els vermells estan en un dels seus millors moments després de tres setmanes sense encaixar, i volen donar definitivament el salt al grup capdavanter de la lliga.

En un moment clau de la temporada en el que s’arriba després de sumar 7 dels darrers 9 punts en joc, el Martinenc afronta el desplaçament a Tàrrega amb la voluntat de tornar a donar la seva millor versió i sumar un triomf a domicili.

L’inici de 2020 no ha pogut ser més positiu amb dues victòries consecutives, i ara cal seguir refermant aquesta millora. El tècnic Javi Gómez no podrà asseure’s a la banqueta ja que està sancionat i serà el segon entrenador, Danilo Liesegang, qui dirigeixi l’equip des de la banqueta. Hi ha jugadors amb molèsties com Josevi, Rubi i Ahufinger, que segons la seva evolució podran estar disponibles.

El rival està classificat en la dotzena posició, però només està a tres punts del Martinenc, ja que el grup 2 de la Primera Catalana està molt igualat en la zona mitjana. Per aquest motiu caldrà la màxima concentració i mantenir la línia actual, com bé apunta un dels capitans, Adri Garcia, en aquesta entrevista als mitjans oficials del club.

L’afició del Martinenc segur que no fallarà en aquest nou desplaçament on el Martinenc espera poder tombar de nou el Tàrrega, que a casa és un equip fort i rocós i que segur que no posarà les coses fàcils.

#SomMartinenc


Back To Top