El primer equip masculí es posa al dia a Tàrrega | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip masculí del Futbol Club Martinenc disputa aquest dijous (21h) a Tàrrega el partit pendent de la jornada 2 que s’havia de disputar l’octubre i que mantenia els vermells amb un partit menys fins ara.

Els vermells viatjaran a l’Urgell a l’inici dels quatre dies festius de Setmana Santa, iniciant també un petit cicle de dos partits en quatre dies: diumenge rebran el Borges a casa (12h). Unit al duel disputat dissabte a Alcarràs, en què el Martinenc sumava un punt, la setmana és clau per reenganxar-se a la zona mitjana-alta del subgrup 2b.

El Martinenc buscarà tornar al camí dels triomfs | Dani Falcon – FCM

L’empat al Segrià trencava la mala dinàmica de tres derrotes seguides per als vermells, que ara volen retornar als triomfs, una sensació que no tenen des de la represa del curs, el 28 de febrer, davant l’Atlètic Sant Just. La mala ratxa del març (1 punt de 12 possibles) vol ser deixada enrere en un abril clau, amb cinc partits a l’horitzó i en què s’acabarà la primera volta i s’iniciarà la decisiva segona meitat del campionat.

Els dos partits són clau perquè treure’n un bon resultat implicaria assaltar el top-3 del grup, a més d’un intangible, la sensació d’autoestima i el reforç moral que implicaria al grup.

El Tàrrega arriba al duel després de perdre a Martorell (2-0). Els urgellencs tenen els mateixos punts que el Martinenc, 7, amb un partit menys que els vermells (en tenen dos de pendents). A casa, de fet, tan sols han jugat un partit, amb triomf davant l’Atlètic Lleida (3-0). Els altres dos partits, davant el Martinenc (J2) i l’Alcarràs (J4) van ser ajornats en el seu dia.

En el doble enfrontament del curs passat, triomfs vermells al Guinardó en la jornada inaugural (1-0, gol de Joel de penal) i al Municipal Joan Capdevila ja a l’inici de 2020 (1-2, dianes de Ferran Alabau i Marc Ahufinger, amb una semitisora molt vistosa).

Per al partit, el tècnic Javi Gómez no podrà comptar amb Roçand Garrós i Josevi Molina, lesionats, ni amb Adri Pulido, que serà baixa per motius laborals.

A per totes, equip! A recuperar les bones sensacions i començar l’abril amb bon peu!

#SomMartinenc


Back To Top