Un vot de confiança a Mollerussa | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc visita aquest diumenge, dia de jornada electoral, a les 17 hores, el CFJ Mollerussa amb l’objectiu de recuperar novament confiança i acostar-se a les places més privilegiades de la classificació.

Els de Javi Gómez volen esborrar el mal resultat a casa contra el CF Martorell, on tot i no ser inferiors es van escapar els tres punts al Municipal del Guinardó. El repte no serà fàcil, ja que és un desplaçament complicat a terres lleidatanes.

El Mollerussa, equip històric lleidatà amb passat gloriós, té ara mateix 10 punts a la classificació i lluita per instal·lar-se en la zona mitjana. A casa s’ha mostrat fort amb triomfs contra equips com el  Can Vidalet i El Catllar, però també ha tingut derrotes, com la darrera davant l’Almacelles. És per tant un equip capaç de tot en el seu estadi, el Municipal de Mollerussa.

El tècnic del Martinenc tindrà tots els jugadors disponibles per aquest duel, amb el dubte d’Eric Simó que té molèsties físiques. El Martinenc ha treballat dur durant la setmana per tal d’arribar al matx en les millors condicions possibles i vol donar una alegria a l’afició.

El conjunt del Guinardó tancarà la jornada 10 a Mollerussa, en un primer tram de lliga irregular de resultats però amb voluntat de conjuntar un equip totalment nou per seguir millorant.

#SomMartinenc


Back To Top