El Martinenc, a per la tercera contra la revelació Martorell | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc pot encadenar aquest diumenge (Municipal del Guinardó – 12 hores) la tercera victòria consecutiva en lliga i posicionar-se entre els millors de la classificació si aconsegueix superar a una de les revelacions d’aquest inici de la temporada, el CF Martorell, actualment amb els mateixos punts que el conjunt del Guinardó.

Les victòries al Catllar (0-1) i contra el Valls (4-1) han donat ales a l’equip de Javi Gómez, que vol agafar ritme de creuer per no perdre més pistonada contra uns rivals que no estan fallant en les primeres places.

Per tal d’aconseguir-ho hauran de superar un dels equips que millor ha començat la temporada, el CF Martorell amb un balanç de 4 victòries, 2 empats i 2 derrotes tot i ser un nouvingut a la categoria.

El conjunt del Baix Llobregat ha demostrat que és molt difícil fer-li un gol, ja que només n’ha encaixat 6 en 8 duels disputats. D’aquesta manera, s’enfronten dos equips amb guarismes similars, que ocupen en aquests moments la sisena i la setena posició de la lliga.

El tècnic Javi Gómez tindrà un cop més baixes per sanció. En aquest cas la de Karim, que va ser expulsat al Catllar, mentre que recupera a Tinoco, que ja ha complert sanció. El migcampista Rafel és dubte per molèsties.

El Guinardó necessita començar a ser un fortí per tal de poder enganxar-se al grup capdavanter, i el partit del Martorell és clau per començar a marcar distàncies amb la zona mitjana.

Som Martinenc.


Back To Top