El FC Martinenc, a consolidar-se contra el Can Vidalet | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc disputarà aquest diumenge a les 12 hores al Municipal del Guinardó una nova jornada al grup 2 de Primera Catalana amb l’objectiu d’encadenar dos triomfs consecutius. El rival serà el conjunt del Can Vidalet.

L’equip del Guinardó va agafar confiança i força amb una victòria de prestigi al camp del CF Vilanova (1-2), i ara vol consolidar aquestes sensacions amb una nova victòria a casa contra el Can Vidalet, equip d’Esplugues de Llobregat que porta una bona trajectòria en aquest inici de lliga a Primera Catalana.

El Martinenc vol fer del Guinardó un fortí on no s’escapin més punts, ja que la derrota a casa contra l’Ascó va ser un clar avís que tots els rivals de la categoria seran complicats. El Can Vidalet ha sumat fins al moment 4 punts, amb una victòria, un empat i dues derrotes.

De fet, l’equip d’Esplugues arriba al Guinardó amb l’orgull ferit després de perdre a casa davant el FC Santboià (0-4), i s’ha mostrat més efectiu fora de casa: de fet no ha perdut cap partit a domicili, amb empat a Martorell (0-0) i triomf al camp de l’Almacelles (1-3).

Carles Güell i Edu Garcia són els dos únics jugadors amb molèsties i que seran dubte per al partit de diumenge, mentre que el tècnic Javi Gómez recupera per a aquest enfrontament al central Marc Ahufinger, que ja ha complert els dos partits de sanció després de la seva expulsió a Alcarràs.

El Martinenc vol sumar de tres en tres per enganxar-se a la part alta de la classificació, i és necessari tot el suport de l’afició per aconseguir-ho.

Els dos clubs tenen acord de preus populars sotscrit i, per tant, qualsevol soci o sòcia del CF Can Vidalet que mostri el seu carnet a taquilla podrà accedir al camp per un preu de 5 euros.

#SomMartinenc


Back To Top