Torna la lliga amb un partidàs contra el Gavà | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc disputarà aquest diumenge al Municipal del Guinardó (12 hores) el primer partit de l’any 2020 amb les piles carregades i un gran partit per endavant, ja que rep la visita del CF Gavà, tercer classificat en el grup 2 de Primera Catalana.

El conjunt del Guinardó vol començar l’any de la millor manera possible, i poder sumar els tres punts després d’encadenar quatre partits sense victòria. El partit contra el tercer serà el millor termòmetre per mesurar si l’equip ha fet els deures durant les vacances de Nadal.

El tècnic Javi Gómez tindrà tots els efectius disponibles per aquest important duel, sense cap jugador que hagi de complir sanció. Mentre que l’equip presenta uns registres defensiu força bons, només els dos primers classificats han encaixat menys gols, la gran assignatura pendent és la punteria ofensiva.

L’equip necessita millorar ofensivament per tal de sumar de tres en tres. El suport de l’afició en aquest 2020 serà decisiu per fer aquest canvi de mentalitat i afrontar el futur amb optimisme.

Som Martinenc


Back To Top