El Martinenc reprèn la lliga contra el Can Vidalet amb l’objectiu del setè triomf consecutiu | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc ha agafat aire després d’una ratxa immaculada l’any 2020 amb 6 victòries en 6 partits, i després de l’aturada pel Carnestoltes, buscarà contra el Can Vidalet el 7 de 7. L’equip de Javi Gómez té la moral pels núvols però no es pot refiar contra un rival a l’alça.

El conjunt del Guinardó segueix en cinquena posició, amb 38 punts, i aspira a poder donar caça als rivals que opten per jugar la promoció d’ascens a Tercera Divisió.

Davant hi haurà el Can Vidalet, que tot i que està en plena lluita per a la salvació i va caure en la darrera jornada contra el Santboià, ha fet un darrer tram de lliga molt bo i segur que presentarà batalla. De fet, al Municipal del Guinardó ja va ser capaç de rascar un punt, amb un empat sense gols (0-0, jornada 5.)

Javi Gómez recupera tots els seus efectius per aquest duel, amb l’alta després de complir sanció del central Ahufinger i del porter Gabri. Després de la golejada contra el Vilanova (5-0), el Martinenc encara vol més.

Per contra, l’única baixa de l’equip serà la de Moragas, que s’ha desvinculat del club.

Amb l’afició reenganxada a l’equip, el Martinenc segur que comptarà amb el suport del seu públic a Esplugues on una victòria permetria seguir somiant.

#SomMartinenc

 

Back To Top