Una cursa de resistència contra l'Almacelles | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc s’enfronta aquest diumenge a les 12 hores a l’EFAC Almacelles, en un partit en el que és clau recuperar el camí de les victòries per superar rivals directes i acostar-se a la zona alta. En un diumenge on prèviament el club organitzarà el Cros 3Turons – La Diablada, els del Guinardó hauran de superar amb molt d’esforç i resistència un gran rival com el conjunt lleidatà.

L’equip de Javi Gómez va treure un bon punt d’un camp complicat com el del Mollerussa (1-1), però al Guinardó només val la victòria. El tècnic tindrà per aquest duel tots els jugadors disponibles contra un Almacelles amb clara dinàmica ascendent i jugadors de molta entitat.

Els lleidatans no van començar bé, però amb jugadors com Imaz o Cheikh, amb experiència a categories superiors, volen ser un clar candidat a l’ascens. Amb un equip ben plantat, el Martinenc haurà de ser pacient per madurar el partit i buscar un triomf necessari.

Prèviament, el club celebra una jornada especial amb la celebració de la 7a edició del Cros 3Turons – La Diablada, prova que s’ha guanyat el respecte i admiració dels corredors per les seves característiques i bona organització i que tindrà la seva sortida i arribada a la Plaça Alfons el Savi.

L’afició del Martinenc ha de ser fonamental per recolzar l’equip i tornar a celebrar una victòria.

 


Back To Top