"Poker" de futbolistes pel FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc incorpora al davanter Sergi Estrada (Terrassa), el migcampista Alex Lobo (CF Lloret), el mitjapunta Juan Quiles (Santfeliuenc FC) i el davanter Àlex Lozano  (CE Europa). El projecte de Miguel López comença a agafar forma per a la temporada 2016-17.

El davanter Sergi Estrada, amb passat al Sabadell, Terrassa, Rubí, Granollers, Es Mercadal… és un golejador que tindrà com a objectiu ser la referència ofensiva del conjunt de Miguel López. Els seus gols seran fonamentals per l’equip.

Àlex Lobo és un migcampista lloretenc que arriba després de quatre temporades al club de la seva ciutat, el Lloret. Aquest any ja li va marcar al Martinenc i va demostrar la seva qualitat. Entre les seves virtuts, una gran condició física, amb alçada, múscul i força pel mig del camp.

El mitjapunta Juan Quiles arriba al Guinardó després de dues temporades a Tercera Divisió amb el Santfeliuenc. Quiles, que també ha jugat al Gavà, aportarà qualitat en els metres finals.

Finalment, el jove jugador de l’Europa Alex Lozano, un talent amb molta projecció, també s’incorpora al FC Martinenc en qualitat de cedit.

En un darrer apunt, el migcampista Kilian dóna definitivament el salt del filial al primer equip, i serà jugador a tots els efectes de la primera plantilla del club a Primera Catalana.

Som Martinenc!


Back To Top