Partit decisiu a Sant Boi | FC Martinenc
skip to Main Content

La setmana de tres partits (Prat – San Cristòbal – Santboià) finalitza demà al Joan Baptista Milà, en un partit clau a les 12h contra el Santboià. El FC Martinenc, que ha demostrat en aquests cinc primers partits que pot competir contra tothom, vol sumar per fi la primera victòria, després de quatre empats, contra un equip que no ha començat bé.

El Martinenc ve de jugar dos bons partits contra El Prat, a domicili, i contra el San Cristòbal, a casa, tot i que no va poder aconseguir la victòria. Demà a Sant Boi és un bon moment per donat un cop sobre la taula, però no serà gens fàcil contra un Santboià que també busca la seva primera victòria.

Miguel López, que havia entrenat en el passat al Santboià, recupera per aquest partit els defenses David López i Peque, mentre que Megía es baixa per lesió. Per altra banda, el Martinenc ha incorporat al defensa Mario Cardete, ex jugador del Gavà, Palamós, Sabadell B i Vilassar de Mar.

El Santboià de Camilo ha sumat fins el moment dos punts, amb dos empats contra l’Horta i el Vilafranca, i tres derrotes.

Demà a les 12h cal donar suport al FC Martinenc a Santboi per viure el primer triomf!

Som Martinenc

Back To Top