Omar Balde, nou jugador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dijous una nova incorporació al primer equip masculí del Martinenc. Es tracta del migcampista Omar Balde, de 26 anys, que arriba procedent de la Guineueta.

Omar Balde (Barcelona, 6 de maig de 1995), arrelat a Cornellà de Llobregat, va començar a jugar a futbol en aquesta localitat, al Sant Ildefons, amb qui va arribar a l’etapa Cadet. Va canviar de club però no de ciutat, per continuar formant-se al Cornellà, amb qui entrava a l’etapa juvenil. L’últim any de futbol base el disputava amb el Juvenil del Sant Andreu.

Debutava com a amateur el 2014 al Santboià. Amb els vermells jugava tres cursos a Primera Catalana, fins que la temporada 2017/2018 fitxava pel Viladecans, també de Primera. Un any després signava per la Montañesa, amb qui jugava tres temporades, del 2018 al 2021, amb un ascens a Tercera, el 2020, i un curs sencer a la nova categoria -la temporada passada. Aquest curs fitxava per la Guineueta, en l’any de l’estrena a Tercera. Amb els groc-i-blaus ha disputat cinc partits de lliga.

Omar és migcampista, pot actuar de migcentre o d’interior segons el sistema, i en la seva carrera també ha jugat algun cop de lateral o d’extrem, a banda esquerra.

Omar Balde, nou jugador del Martinenc | FCM

Fora dels terrenys de joc Omar Balde és monitor de gimnàs i entrenador personal.

Amb el fitxatge d’Omar, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de vint-i-quatre jugadors, amb la participació freqüent als entrenaments del davanter del filial Víctor Fabián:

Porters: Roy Zambrano, Iván Fuentes i Marc Priego
Defenses: Víctor Rodríguez, Dani Erencia, Jaime Hernández, Adrià Saro, Alberto Sánchez, Izan Espinosa, Marc Ahufinger i Martí Alba
Migcampistes: Éric Pi, Santi González, Adrià Aguilera, Badri Bendeliani i Omar Balde
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, Gerard del Río, Cristóbal León, Dani Suárez, Aleix Plans, Brian Canalejo i Xavi Torrent

La plantilla del primer equip masculí de futbol queda configurada per continuar competint aquest curs a Primera Catalana.

#SomMartinenc


Back To Top