Natan Silva viurà la seva estrena com a amateur al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dilluns la desena incorporació al primer equip masculí del Martinenc per a la nova temporada. Es tracta del defensa central Natan Silva, de 18 anys, que arriba procedent del Sants juvenil, i que s’estrenarà com a amateur al Guinardó.

Natan Silva (Natal, Brasil, 7 de juliol de 2003), va començar a jugar a futbol al seu Brasil natal, i quan va arribar a Catalunya, el 2013, va ingressar a l’Escola del FC Barcelona, on va jugar els dos anys d’Aleví. A l’etapa Infantil firmava pel Gavà, on va fer un any. Va ser a partir del segon any d’Infantil que va firmar pel Sants. Amb els santsencs acabava etapa Infantil, jugava l’etapa cadet i iniciava l’etapa de Juvenil. Aquesta última temporada, últim curs del Juvenil, ha alternat la Divisió d’Honor amb el Sant Andreu, a l’inici de curs, i la Lliga Nacional, de nou amb el Sants, des que va tornar-hi a l’octubre de 2021.

Amb el fitxatge de Natan Silva, el desè que anunciem, i les cinc renovacions publicades, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de quinze jugadors:

Porters: Roy Zambrano i Arturo Picaseño
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol, Cristian Fabregat, Adrián Navarro ‘Picolo’ i Natan Silva
Migcampistes: Santi González, Carlos Martínez, Luis Gaudioso i Edgar Tejada
Davanters: Dani Suárez, Aleix Plans, Juanlu Estévez i Pedro Bravo

En els propers dies i setmanes confirmarem nous moviments a la plantilla del primer equip masculí per al curs vinent.

#SomMartinenc


Back To Top