Miki Poveda (Avià), nou diable vermell | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc segueix reforçant el seu projecte 2017-18 i ha lligat a un dels jugadors més determinants de la categoria, el davanter Miki Poveda, procedent de l’Avià. El jove jugador, nascut al 1996, vol demostrar la seva qualitat al Guinardó sota les ordres de Miguel López.

Tot i la seva joventut, Miki Poveda ja ha voltat molt en el món del futbol: Jàbac, Espanyol, Madrid, Barça, Cornellà… en època de formació i també a l’Albacete B, el Manlleu i finalment l’Avià, on aquesta temporada ha marcat 9 gols.

En declaracions als mitjans oficials del club, Miki Poveda ha explicat com s’ha decidit pel FC Martinenc:

“El secretari tècnic Manolo Murciano va ser el primer que em va trucar per explicar-me el nou projecte esportiu, i  després vaig parlar també amb el míster Miguel López, i em va dir que comptava molt amb mi.  Vaig veure les instal·lacions i tota l’estructura del Guinardó i està clar que el Martinenc és un club de més categoria que la Primera Catalana”, ha comentat Poveda.

El davanter, que pot actuar en totes les posicions de l’atac i especialment en banda esquerra, ha afirmat també que coneix a molts jugadors del Martinenc i que li sembla un equip “molt potent” que lluitarà per pujar a Tercera Divisió l’any vinent.

Segons les seves pròpies paraules, el jugador es defineix com a “desequilibrant, compromès i amb l’objectiu de fer gols”.

Benvigut Miki i molta sort al FC Martinenc!

Foto: Miki Poveda, en un partit amb l’Avià  (Joan Tura)

Back To Top