Miguel López, l’escollit per la banqueta del FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc ja ha decidit qui serà l’entrenador per encapçalar el projecte 2016-2017 a la Primera Catalana: Miguel López. El tècnic, ex del Masnou, Santboià, Prat, entre molts altres, arriba amb la màxima il·lusió per tal d’assolir  els millors èxits.

Canvi de rumb al FC Martinenc amb l’arribada de Miguel López, que serà el capità de la nau del club del Guinardó la propera temporada. En declaracions a www.fcmartinenc.cat, López ha assegurat que ha acceptat l’oferta del club perquè és una “proposta molt interessant, que em motiva molt i on es tractarà d’intentar tornar a la Tercera Divisió”.

López ha definit el seus equips com a molt intensos, amb gran capacitat de treball i de sacrifici i amb bon tracte de pilota. L’entrenador també ha destacat que s’haurà d’adaptar a la plantilla que disposarà i al terreny de joc del Municipal del Guinardó.

“A l’aficionat del Martinenc li demano que tingui confiança. Serem molt intensos i garantitzo treball, i anar partit a partit per tal d’arribar el més amunt possible a la classificació”, ha manifestat.

López finalment ha afegit que pel seu projecte vols jugadors amb il·lusió i moltes ganes de treballar amb compromís, seriositat i màxima ambició.

L’entrenador ha passat per les banquetes del Santfeliuenc, Poble Sec, Santboià –en diverses etapes- Manlleu, Selecció Catalana UEFA, Prat i Masnou, entre d’altres.

Molta sort i benvingut al FC Martinenc

Som Martinenc


Back To Top