Miguel López, el tècnic de l’ascens, renova pel FC Martinenc a Tercera | FC Martinenc
skip to Main Content

Miguel López i el seu cos tècnic han renovat pel FC Martinenc. L’entrenador complirà la seva tercera temporada al club després d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió i seguirà dirigint l’equip vermell en el nou projecte 2018-19 en una divisió que exigirà molt al FC Martinenc.

El club i l’entrenador han arribat a un acord per renovar la relació d’èxit que ha portat el FC Martinenc de nou a Tercera Divisió. Després d’una llarga temporada amb l’ascens en la pròrroga de la promoció d’ascens a Manresa, l’equip ja pensa en la Tercera Divisió, i el millor líder per dirigir-ho serà Miguel López.

“Després d’aconseguir l’objectiu de tornar a 3a Divisió, que ha costat dos anys i ha estat molt difícil, la il·lusió ara s’incrementa. El projecte és consolidar la divisió i fer un equip compacte i competitiu, i perquè no, ser una sorpresa positiva”, ha declarat Miguel López.

El tècnic ha destacat que en aquest nou escenari cal canviar el xip, i que el Martinenc s’ha  d’adaptar a la nova categoria, ja que el salt entre la Primera Catalana i la Tercera és evident. Per això, el cos tècnic està treballant en buscar jugadors amb l’estil de joc i les característiques adients per adaptar-se a la Tercera i donar “el plus” necessari per obtenir bons resultats.

L’objectiu del club és treballar ara per fer un equip el màxim competitiu possible per afrontar una categoria on hi ha equips amb pressupostos més elevats i altres objectius, però que serà apassionant.

“El públic del Martinenc ha de gaudir de la categoria i de tornar a veure derbis amb l’Europa, el Sant Andreu o l’Horta a Tercera, però sent conscients que s’haurà de tenir paciència i que l’any serà llarg i complicat en una lliga de 21 equips on baixen quatre”, ha demanat López a l’afició.

Miguel López ha indicat que l’ascens no només és beneficiós pel primer equip, sinó per tota l’entitat, així com el futbol base.

“L’objectiu és consolidar l’equip a Tercera, i tenir els peus a terra”, ha sentenciat Miguel López.

El cos tècnic de l’equip, al costat de Miguel López, el completen el segon entrenador José Alcaraz, l’entrenador de porters Ricardo Timón, el preparador físic Jordi Hernández i l’scouter Enric López.

Som Martinenc.

Foto: Miguel López celebra el gol que va donar l’ascens a l’equip a Manresa. (Dani Falcón)


Back To Top