Max Espígol, reforç per a la defensa del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimarts la tercera incorporació al primer equip masculí del Martinenc per a la nova temporada. Es tracta del lateral Max Espígol, de 23 anys, que arriba procedent de la Guineueta i que té una vinculació especial amb el Martinenc, on va créixer al futbol base i amb qui ha estat vinculat aquest curs com a preparador físic del Juvenil A Masculí.

Max Espígol, al futbol base del Martinenc | Cedida

Max Espígol (Barcelona, 5 de març de 1999), va començar a jugar a futbol al Martinenc, des de l’Escoleta fins a l’etapa de futbol 7. Passava després per l’Horta, dos cursos al Tecnofútbol, i era al Sant Andreu on completava l’etapa formativa, fent-hi l’últim any de Cadet i els tres de Juvenil, jugant amb el primer equip fins i tot en un Torneig d’Històrics.

El seu debut com a amateur, el 2018, era al Can Vidalet, a Primera Catalana. Amb els espluguencs disputava tres temporades a la categoria, fins que el 2021 feia el salt a Tercera, a la Guineueta, on ha jugat 20 partits aquesta darrera temporada.

Espígol és entrenador personal a HPSports i preparador físic. De fet, aquest darrer any ha desenvolupat aquesta tasca al Juvenil A Masculí, que obtenia fa un mes l’històric ascens a la Lliga Nacional Juvenil.

Espígol (dreta) celebrant l’ascens del Juvenil A Masculí a la LNJ | Dani Falcon – FCM

Amb el fitxatge de Max Espígol, el tercer que anunciem, i les cinc renovacions anunciades, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de vuit jugadors:

Porters: Roy Zambrano
Defenses: Adrià Saro i Max Espígol
Migcampistes: Santi González i Carlos Martínez
Davanters: Dani Suárez, Aleix Plans i Juanlu Estévez

En els propers dies i setmanes confirmarem nous moviments a la plantilla del primer equip masculí per al curs vinent.

#SomMartinenc


Back To Top