Marxar de pont amb la feina feta | FC Martinenc
skip to Main Content

En el partit inaugural de la 14a jornada, avançat a aquest diumenge per tenir lliure la setmana següent, el Martinenc tindrà una oportunitat d’or de donar un salt en la classificació esperant els resultats de tots els altres partits –menys el Vic-Sant Cugat, dijous, la resta es jugaran el proper cap de setmana–.

En una classificació tremendament igualada en la zona mitjana, amb el 7è i el 14è separats només per un punt, els tres punts contra el Girona B significarien superar el filial vermell-i-blanc i situar-se momentàniament per sobre de tot aquest bloc d’equips. Seria una excel·lent manera per marxar de pont amb la feina ben feta.

Salvat l’any passat a última hora gràcies a l’ascens del Gavà, el Girona B arriba al partit amb un punt més que els del Guinardó després d’un inici de campionat també força irregular. Els de Javi Garcia sumen dues jornades sense conèixer la victòria i en l’últim partit van caure en el derbi de filials contra el Llagostera B. Els gironins destaquen, a més, per ser un dels equips més golejadors del grup (20) i alhora un dels que més gols encaixa (19).

Per la seva banda, Miguel López seguirà sense poder comptar amb els lesionats Hugo i Raventós, ni amb els sancionats Alabau -encara li queden tres partits- i Márquez, per acumulació de targetes. Això sí, el tècnic sí que tindrà a la seva disposició el migcampista Hayati, un jugador egipci que prové de l’Alexandria Sporting Club.

Som Martinenc!


Back To Top