El Martinenc visita Alcarràs en l'estrena lluny del Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

Després del debut a Primera Catalana amb victòria al Municipal del Guinardó davant del Tàrrega (1-0), el FC Martinenc encara la segona jornada contra un altre equip lleidatà, l’Alcarràs, aquest cop a domicili (dissabte a les 18h a El Xoperal). Una bona ocasió per tal de sumar els primers punts lluny del Guinardó

El conjunt de Javi Gómez ha pogut preparar el duel contra l’Alcarràs amb optimisme després del bon inici de campionat. Ara toca estrenar-se fora de casa, i amb les mateixes armes que ja es van demostrar contra el Tàrrega, un gran rendiment defensiu i tractar d’aprofitar les ocasions de gol.

El rival, l’Alcarràs, es va estrenar amb un empat sense gols al camp d’un dels favorits, el FC Santboià, i per tant segur que també afronta el matx amb optimisme, i en l’estrena davant de la seva afició.

El FC Martinenc té la baixa de Jan Lladó, mentre que caldrà esperar a veure l’evolució de la resta de jugadors amb molèsties per tal de saber si Javi Gómez pot comptar amb ells. En aquesta situació es troben els defenses Edu García i Adri Pulido i el davanter Ferran Alabau, que cada cop està més a prop de reaparèixer.

Serà el primer desplaçament de la temporada, i com sempre, el suport de l’afició serà fonamental per aconseguir els objectius, per això el FC Martinenc ha organitzat la possibilitat de viatjar amb l’equip a l’autocar. Cal recordar, a més, que el FC Alcarràs està adherit al pacte de preus populars, i per tant l’entrada a El Xoperal per als socis i les sòcies del Martinenc tindrà un cost de 5 euros.

#SomMartinenc


Back To Top