El Martinenc-Mollerussa, en directe a XALA! | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip masculí del Futbol Club Martinenc torna a competir al Municipal del Guinardó aquest diumenge, a les 12h, davant el CFJ Mollerussa, en partit de la sisena jornada del subgrup 2B de la Primera Catalana. Serà el tercer partit a casa aquest curs, el segon des del retorn a la competició, fa tres setmanes. En els dos anteriors, dues victòries, davant el Martorell i l’Atlètic Sant Just (2-1 en els dos casos).

I també en els dos anteriors els partits es van poder veure des de casa, amb els streamings oferts per la FCF (a la primera jornada) i pel Club, fa dues setmanes. En aquesta tercera cita del curs al Guinardó també s’oferirà el partit en streaming.

Els i les qui no pugueu venir al Guinardó (explicarem en les properes hores les mesures que aplicarem per al retorn del públic) podreu seguir el partit en directe a XALA!, la plataforma de distribució de continguts audiovisuals de La Xarxa.

El Martinenc, diumenge en directe a xala.cat

Es tracta d’una plataforma en la qual cal un registre previ, totalment gratuït. El partit es podrà seguir des de les 12h a xala.cat, on podeu fer ara ja el registre previ de cara a diumenge.

Si no podeu venir al Guinardó, animeu el Martinenc des de casa a XALA!

#SomMartinenc


Back To Top