El davanter Moha Traoré, reforç per al tram final de temporada | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dijous una nova incorporació al primer equip masculí del Martinenc. Es tracta del davanter Mohamed ‘Moha’ Lamine Traoré, de 22 anys, que ha jugat fins ara al Racing Vallbona.

Mohamed ‘Moha’ Lamine Traoré (Attécoubé,Costa d’Ivori, 15 de desembre del 2000), nascut a Attécoubé, ciutat propera a Abidjan, capital de la Costa d’Ivori, va començar a jugar a futbol a l’Olympic Sport Abobo. Arribava a Catalunya amb 18 anys, en fa quatre, i s’instal·lava a Sabadell. A la localitat vallesana jugava primer al Sabadell B, a Segona Catalana, per a la Sabadellenca i al Racing de Vallbona, també de Segona Catalana, club en què ha competit des de llavors, amb i 18 gols en 19 partits disputats aquest curs.

Moha Lamine és en dinàmica de primer equip des d’aquesta mateixa setmana, i de fet ja estarà disponible aquest diumenge per al partit que el primer equip masculí jugarà al camp del Mollerussa.

Amb el fitxatge de Moha Lamine la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de 20 jugadors:

Porters: Roy Zambrano i Miguel Ramos
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol, Cristian Fabregat, Adrián Navarro ‘Picolo’, Natan Silva, Iván Romano i David Nogales
Migcampistes: Luis Gaudioso, Edgar Tejada, Ali Tanoughat, Alseny Barrie, Uri Puigbó i Osama Dellal
Davanters: Dani Suárez, Juanlu Estévez, Jan López, Víctor Fabián i Moha Lamine

La plantilla queda actualitzada, a l’inici del tram final del curs a Primera Catalana; si sorgissin nous moviments els comunicaríem degudament.

#SomMartinenc


Back To Top