El Martinenc, un any més amb els #preuspopulars
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc ha fet arribar aquesta setmana una comunicació als clubs que competiran amb els vermells aquesta temporada al grup 2 de Primera Catalana oferint un seguit d’atencions quan aquests visitin el Municipal del Guinardó.

Entre les propostes, que no són novetat, ja que el Club les ha anat oferint els últims cursos, tant a Primera Catalana com el curs passat a Tercera, destaca un any més l’aposta per la política de preus populars amb aquells clubs que s’hi adhereixin.

La proposta consisteix a fixar el preu de les entrades per als socis i sòcies dels clubs que s’hi sumin a un preu de 5€ el dia que juguin al Guinardó com a visitants, mostrant el carnet en vigor per a la temporada 2019/2020. Òbviament, l’acord se subscriurà amb reciprocitat: els clubs que s’hi afegeixin també posaran entrades a 5€ per als socis i sòcies del Martinenc quan els vermells juguin de visitants als seus respectius camps.

A continuació detallem quins clubs s’han sumat a l’acord, un llistat que anirem actualitzant a mesura que anem rebent respostes:

FC Santboià
UE Sant Ildefons
Atlètic Sant Just FC
CF Montañesa
CF Martorell
FC Alcarràs
CF Can Vidalet
EFAC Almacelles
UD Viladecans
CF Gavà
CE El Catllar
UE Valls
UD Vista Alegre

Un any més, apropem les aficions, d’aquí i d’allà, als nostres camps.

#SomMartinenc


Back To Top