Martí Alba, nou jugador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimarts el fitxatge per al primer equip del lateral esquerre, que també pot actuar d’interior, Martí Alba, de 20 anys, que arriba procedent de l’Europa.

Martí Alba (Granollers, 8 de febrer de 2001), arrelat a Montornès i actualment vivint a Vilanova del Vallès, va començar a jugar a futbol precisament a Vilanova. Passava després per l’Espanyol, la Gramenet, el Cornellà, el Mataró, el Badalona (al Cadet A) i a la Damm completava l’etapa formativa en els seus tres anys de juvenil.

Aquesta darrera temporada ha estat la del seu debut com a futbolista amateur. La iniciava amb el Júpiter, amb qui disputava un únic partit, el de l’estrena del curs. L’aturada de la competició a Primera Catalana acabava suposant la seva marxa del club gris-i-grana, ja que al febrer l’Europa el sumava a la seva plantilla, a Tercera Divisió. Amb els graciencs assolia l’ascens a Segona RFEF, disputant tres partits oficials.

Fora dels terrenys de joc Martí Alba cursa estudis de Magisteri d’Educació Primària.

Amb el fitxatge de Martí Alba, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb vint-i-un jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano, Iván Fuentes i Marc Priego
Defenses: Víctor Rodríguez, Dani Erencia, Jaime Hernández, Adrià Saro, Alberto Sánchez, Izan Espinosa, Marc Ahufinger i Martí Alba
Migcampistes: Éric Pi, Santi González, Adrián Machuca i Adrià Aguilera
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, Gerard del Río, Cristóbal León, Dani Suárez, Aleix Plans i Brian Canalejo

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top