Marçal Lladó (Manresa), Albert Vega “Peque” (Vilafranca) i Edgar Velasco (Mollet), nous fitxatges del FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc, que aquest dijous iniciarà la pretemporada del retorn a Tercera, anuncia la incorporació de tres nous jugadors per al primer equip. Es tracta del migcampista Marçal Lladó, procedent del Manresa, el lateral Albert Vega “Peque” i el migcampista Edgar Velasco (Mollet). Benvinguts al Guinardó!

Marçal Lladó és un migcampista de qualitat que té experiència a Tercera Divisió amb el filial del Sabadell i el Palamós. Les darreres dues temporades les ha jugat amb la UA Horta i amb el Manresa. Lladó va jugar la promoció d’ascens contra el Martinenc com a rival i ara vestirà la samarreta vermella del conjunt del Guinardó.

Per la seva banda Albert Vega “Peque” és un lateral que ha realitzat gran part de la seva trajectòria esportiva al CE L’Hospitalet, a Segona B, i també ha jugat a la divisió de bronze al Gavà. La temporada passada va jugar al FC Vilafranca i ara militarà al FC Martinenc a Tercera Divisió.

Finalment i procedent del Mollet, el jove migcampista Edgar Velasco és la darrera incorporació del FC Martinenc. Les darreres dues temporades ha militat al Mollet, on va arribar procedent del juvenil.

La plantilla, encapçalada pel tècnic Miguel López, començarà la pretemporada aquest dijous. Encara faltaran alguns retocs per acabar de confeccionar l’equip del Martinenc del retorn a Tercera.

Som Martinenc

Foto: Marçal Lladó, en la promoció vs Martinenc (Dani Falcón) i Albert Vega “Peque”, amb la samarreta del Vilafranca (Twitter Albert Vega).

Back To Top