Marc Samper s'estrenarà com a amateur al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica la dissetena incorporació al primer equip per a la nova temporada 2019/2020.

Es tracta de Marc Samper, mitjapunta terrassenc que ha tancat aquesta temporada la seva etapa formativa al juvenil de la UFB Jàbac i Terrassa, amb qui ha assolit l’ascens de Lliga Nacional a Divisió d’Honor. Samper, per tant, s’estrenarà com a futbolista amateur al FC Martinenc.

Marc Samper (Terrassa, 15 de setembre de 2000) ha viscut una formació molt lligada al Jàbac, club en què s’iniciava al món el futbol i al qual ha anat retornant després d’etapes enriquidores al Barça -en edat benjamí-, l’Espanyol -últim any d’aleví i els dos d’infantil- i al Manresa -el segon any de juvenil-. Culminava la fase formativa aquesta última temporada, l’última de juvenil, al mateix Jàbac, en què assolia l’ascens de Lliga Nacional a Divisió d’Honor. Samper és esquerrà, i pot actuar de mitjapunta, d’extrem o de davanter centre. Aquest és un any de canvis per a ell: no només fa el salt del futbol formatiu a l’amateur sinó que també emprèn un nou rumb al món acadèmic. Aquest juny ha passat la Selectivitat i amb el nou curs iniciarà els estudis del Grau d’Economia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Marc Samper, el 19è passatger | FCM

Després d’anunciar l’arribada de Xavi Morón com a director esportiu, la de Javi Gómez com a nou entrenador, les dues renovacions i disset fitxatges, hi ha dinou futbolistes confirmats de la plantilla amb què el Martinenc afrontarà la temporada de retorn a Primera Catalana.

Martinenc 2019/2020

Porters: Víctor Cócera i Gabri Padrós
Defenses: Javi Iglesias, Edu García, Adri García, Marc Ahufinger, Adri Pulido, Karim Al Qarut i Rubén Cruz ‘Rubi’
Migcampistes: Iván García, Carles Güell, Edgar Moragas i Ricardo Tinoco
Davanters: Joel Martínez, Joan Vendrell, Jan Lladó, Adrián Canelada, Ferran Alabau i Marc Samper

En els propers dies i setmanes s’aniran anunciant la resta de les incorporacions que configuraran el gruix de la plantilla, així com els noms del cos tècnic, format ara mateix per l’entrenador, Javi Gómez; el seu segon, Danilo Liesegang, i l’’scouter’, Carlos Camacho.

#SomMartinenc

Back To Top