Marc Priego, nou porter del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dijous el fitxatge per al primer equip del porter Marc Priego, de 25 anys, que arriba procedent del Granollers.

Marc Priego (Barcelona, 5 de juliol de 1996), arrelat a la Trinitat Vella, va començar a jugar a futbol al seu barri, a la PB Trinitat Vella, quan tenia 4 anys. Passava després cinc temporades pel futbol base del Badalona, un any pel Sant Andreu, iniciava l’etapa de juvenil al Masnou i la tancava amb el Sant Andreu a Lliga Nacional.

Retornava al Masnou per estrenar-se com a amateur, a Tercera, categoria on ha jugat en totes les temporades. Del Masnou passava al Sant Andreu, on jugava dos cursos, del 2016 al 2018, any en què canviava els andreuencs per l’Europa. Amb els escapulats era titular durant dues temporades, fins al 2020, 61 partits disputats, amb participació a un play-off d’ascens a Segona B inclòs.

Priego (fila de dalt, l’últim a la dreta) amb l’Europa al Guinardó el curs 2018/2019 | Dani Falcon – FCM

Deixava l’Europa el 2020 i inicialment signava per la UDA Gramenet, a Segona Catalana. La lliga només disputava dues jornades, s’aturava a mitjans d’octubre, i a Priego li sortia l’opció de retornar a Tercera. Firmava pel Granollers, amb qui ha jugat 8 partits en els sis mesos en què hi ha competit.

Fora dels terrenys de joc Marc Priego ha acabat el nivell 3 d’entrenador i ara per ara treballa de transportista i repartidor.

Amb el fitxatge de Marc Priego, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb dinou jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano, Iván Fuentes i Marc Priego
Defenses: Víctor Rodríguez, Dani Erencia, Jaime Hernández, Adrià Saro, Alberto Sánchez, Izan Espinosa i Marc Ahufinger
Migcampistes: Éric Pi, Santi González i Adrián Machuca
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, Gerard del Río, Cristóbal León, Dani Suárez, Aleix Plans i Brian Canalejo

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top