Marc Martínez, reforç pel centre de la defensa | FC Martinenc
skip to Main Content

Marc Martínez (Castelldefels) i el Martinenc han arribat a un acord perquè el defensa jugui la propera temporada a les files del conjunt de Miguel López. El central és el primer reforç en la parcela defensiva i jugarà al Guinardó després d’un munt d’anys al Castelldefels, amb qui ha jugat tant a tercera com a primera catalana.

Martínez (Santa Coloma de Cervelló, 04/05/1992) és el quart fitxatge del Martinenc de cara el curs 2017/2018. Juga com a defensa central i ha estat tota la seva carrera sènior a les files del Castelldefels, amb qui ha jugat més de 100 partits en categoria estatal. De fet, Martínez va arribar al conjunt mariner procedent del Cornellà en el seu últim any de juvenil, i des de que va debutar amb el primer equip l’any 2011 no ha canviat de samarreta.

Des d’aleshores ha estat un home important en el Castelldefels i ha comptat amb tots els entrenadors que ha tingut. Aquest últim curs, Martínez ha jugat 34 partits a tercera (2.885 minuts), ha vist 11 targetes grogues i no ha fet cap gol. Uns números semblants als de l’any passat a primera catalana (33 partits i 7 targetes grogues), en què això sí, va excel·lir en l’apartat golejador: 9 dianes, la gran majoria rematant córners i faltes laterals.

Sort i benvingut.

Som Martinenc!

Back To Top