Manel Moya no continuarà al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc i el fins ara entrenador del primer equip, Manel Moya, han decidit tancar el vincle que els unia des del passat novembre.

El Club agraeix a Manel Moya, i per extensió al seu cos tècnic, la professionalitat, l’esforç i l’entrega a l’hora de dirigir l’equip en una temporada complicada com ha estat l’actual. Moya s’ha assegut a la banqueta vermella en 27 partits de la lliga actual, des que va debutar al Guinardó en el duel contra el Sants, l’11 de novembre de 2018.

La que es tancava aquest diumenge al Feliu i Codina ha estat la segona etapa de Manel Moya com a entrenador del primer equip del Martinenc. En l’anterior, iniciada el juny de 2013, l’equip va assolir l’ascens a Tercera al final del curs 2013/2014. El tècnic va comandar l’equip en el retorn a Tercera fins al març de 2015.

Manel Moya, en un partit d’aquesta temporada | FCM

En aquesta nota de comiat aprofitem per traslladar a Manel Moya, i de nou al seu equip de col·laboradors, més enllà del més sincer agraïment, la millor de les sorts i molts encerts en els propers reptes professionals que de ben segur li arribaran en un futur immediat.

Gràcies, sort i encerts, Manel!

#SomMartinenc

Back To Top