Manel Moya: “Estic molt il·lusionat i vull treure el màxim rendiment dels meus jugadors” | FC Martinenc
skip to Main Content

El nou tècnic del FC Martinenc, Manel Moya, va dirigir ahir el seu primer entrenament en la seva segona etapa com a entrenador dels Diables Vermells. El míster de Vilassar de Mar, que debuta aquest diumenge en el derbi contra la UE Sants, va fer declaracions a la web oficial del club.

Com afrontes aquesta nova etapa al FC Martinenc?

Estic molt Il·lusionat, i agraït al club per confiar en mi. Tinc un deute moral amb el Martinenc ja que em van tractar molt bé i vam aconseguir un ascens històric i ara no es mereix estar en aquesta situació. Ja ho vam viure quan estava jo i és desagradable. Intentarem aportar el màxim als jugadors, i són ells qui ho poden treure. El club ha donat el màxim, el míster que ha estat ha donat el màxim i jo també donaré el màxim. Hem de donar confiança ja que no hi ha res perdut.

Agafes l’equip al mes de novembre, amb temps per endavant, però en darrera posició.

S’ha de mirar el got mig ple i només estem a 4 punts de la salvació. El millor que ens podia passar és el derbi d’aquest diumenge contra la UE Sants, amb una motivació extra de tot, on tots volen guanyar. Els jugadors volen guanyar i esperem aconseguir-ho i passar-los a la classificació per començar a mirar cap amunt.

Ja coneixes bastants jugadors d’aquesta plantilla, com els has vist?

Coneixo bastants jugadors dels que hi ha, i el meu objectiu és treure el màxim rendiment dels jugadors que tenim. Els jugadors que ja conec no tindran preferència, sinó al contrari, han de donar més perquè saben del que sóc capaç. Estic molt il·usionat amb el que tinc.

Quin missatge vols transmetre a l’afició?

L’únic que demano a l’afició és que diumenge animi als jugadors, ells ho necessiten. L’afició està per això, es pot estar decebut o molest, però els jugadors això ho noten i es transmet al camp. El diumenge han d’estar amb l’equip i esperem poder oferir al públic els tres punts. Que animin del minut 1 fins el 90, han de ser el jugador número 12, i el camp del Martinenc ha de ser un fortí on no s’escapin punts.

 

Back To Top