Lozano salva un punt “in extremis” pel Martinenc davant del Masnou | FC Martinenc skip to Main Content
FC MARTINENC 1 - 1 CD MASNOU

El 2017 ha començat pel FC Martinenc tal i com va acabar el 2016, amb un empat, aquest cop al Municipal del Guinardó i contra el Masnou (1-1). L’equip s’ha refet del gol inicial visitant i ha salvat un punt al minut 93, amb un gol de cap de Lozano.

Ha estat un partit que s’ha complicat molt pel FC Martinenc només començar. Al minut 8 Tacón ha avançat als visitans en un gol de cap, després d’una indecisió defensiva del Martinenc.

Tocava remar a contracorrent i l’equip de Miguel López ha començat a treballar de valent per tal de capgirar la situació contra el cuer. Roland Garros ha estat a punt d’empatar  al minut 14, amb un xut amb la cama esquerra que no ha trobat porteria.

L’ocasió més clara de la primera part pels vermells ha estat d’Hugo, amb un espectacular xut molt llunyà que ha impactat al travesser i ha semblat que el bot entrava, però l’àrbitre ha considerat que no ha entrat. Al descans la situació era la mateixa, derrota per la mínima tot i l’empenta local.

Miguel López ha mogut la banqueta en busca de solucions, i en aquest tipus de partits ja se sap que els minuts van a favor del que va guanyant. El Masnou ha començat a jugar amb el temps i trencar el ritme del partit, mentre que el Martinenc no trobava ocasions clares.

El Masnou s’ha quedat primer amb 10 per expulsió de Pablo, i tot seguit Amante i Roland també han estat expulsats. Amb 10 contra 9 han aparegut espais, i Adri Ruiz ha estat molt aprop de l’empat amb un xut al pal.

Quan semblava que el Masnou s’emportaria els tres punts del Guinardó, Lozano s’ha reivindicat de nou amb un gol de cap en una falta lateral. El Martinenc salva un punt, però tothom és conscient que necessita sumar de tres en tres. Proper objectiu: Sant Joan Montcada!