L'Igualada, rival dur per ser més líder | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc pot donar demà un nou cop d’autoritat si guanya a Les Comes a les 17:00 hores contra l’Igualada, ja que consolidaria encara més la seva posició de líder al grup 2 de Primera Catalana. El conjunt de Miguel López té tots els jugadors disponibles per afrontar aquest duel a domicili.

L’equip del Guinardó es va retrobar amb la victòria contra l’Andorra després de dos empats consecutius, i segueix líder amb 4 punts d’avantatge respecte el San Cristóbal. El Martinenc no perd desde la jornada 2 i s’està mostrant tant sòlid a casa com a fora. Demà tindrà una nova prova de foc per tal de sumar tres punts vitals.

Miguel López té tots els jugadors disponibles per aquest duel contra l’Igualada, desè classificat amb 15 punts i que aquesta setmana ha canviat d’entrenador. Per tant, motivació extra pels jugadors rivals que voldran demostrat que poden ser titulars.

Serà una jornada intensa pel club, ja que al matí es disputarà la cinquena edició del Cros 3Turons – La Diablada, organitzat pel FC Martinenc, i per la tarda caldrà buscar la victòria.

Som Martinenc.


Back To Top