L'Hospitalet i la Montañesa, rivals a l'Històrics | FC Martinenc
skip to Main Content

Sortejat ahir el quadre de la XXXIII edició del Torneig d’Històrics, el Martinenc va quedar enquadrat al grup amb l’Hospitalet, rival enguany a tercera divisió, i la Montañesa. Els de Miguel López iniciaran la competició el dijous a la tarda  i aspiren a classificar-se per a les semifinals del dissabte.

El Torneig d’Històrics és una cita obligada a l’estiu per al Martinenc, que fa 34 anys que organitza la competició, i per als amants del futbol català. És, en bona mesura, el primer apropament de molts aficionats amb els nous projectes dels seus equips i ho serà també per a la gent del Guinardó, que a falta de quinze dies per començar la lliga tindrà moltes ganes de veure en quina situació es troba l’equip.

En aquest sentit, els aficionats vermells hauran d’esperar una mica perquè l’equip de Miguel López ha quedat enquadrat en l’últim grup, on s’enfrontaran a l’Hospitalet i la Montañesa. Els de la franja, entrenats per Xavi Molist, venen de jugar el play-off d’ascens a segona B i seran un dels cocos que es trobarà el Martinenc en la lliga, mentre que la Montañesa sempre és un equip que posa les coses complicades. Els de Nou Barris tornen al torneig després d’un any d’absència i ho fan com un blocs més potents de primera catalana.

Som Martinenc!


Back To Top